Avenue Succez is een advies- en trainingsbureau dat zich richt op ondersteuning van scholen, gemeenten en maatschappelijke  organisaties bij de ontwikkeling en implementatie van een Excellente dienstverleningsprogramma.

 

Maatschappelijke organisaties formuleren heldere kernwaarden om zich te positioneren op de markt

Maar het komt vaak voor dat deze waarden een mooie schets vormen in de beleidsplannen zonder praktisch door te dringen in de DNA van medewerkers. Wat moet de medewerker voelen, denken, ervaren en uitstralen bij een bepaalde kernwaarde. Avenue Succez geeft op basis van 20 jaar ervaring advies en implementeert Excellente dienstverlening zodat burgers deze onderscheiding opmerken en ervaren.

 

Alles wat we ondernemen in ons dagelijks leven is in de kern een Succez intentie: de docent die kennis overbrengt op zijn leerlingen streeft naar een bepaald Succez, de klantmanager die zijn cliënt in een participatietraject begeleidt streeft naar een bepaald Succez, een organisatie die haar klanten een Excellente dienstverlening biedt streeft naar een bepaald Succez.

Ondanks dit verlangen naar Succez, of misschien juist dankzij dit verlangen zijn organisaties en professionals al perfect zoals ze zijn in een omgeving die perfect functioneert zoals die doet. Deze uitspraak lijkt misschien paradoxaal, maar bekijk deze metafoor: een ruwe diamant is van zichzelf al perfect. Wat kan de mens hier nog aan toevoegen? De mens kan de perfectie van de edelsteen tot leven brengen. Diamantbewerking vindt alleen plaats door de steen in een bepaalde vorm te snijden en te slijpen. En dit kan alleen met een diamant zelf.

En dit is wat Avenue Succez doet:

  • Inzicht in de perfectie van de organisatie, het team en de medewerkers

  • Inzet van Excellente dienstverlening aan cliënten/doelgroepen

  • Een uniek programma van universele diversiteit

  • Advies, training en coaching op maat

Copyright © 2019 Avenue Succez. Alle rechten voorbehouden.